Afbudsrejser til Bali

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Bali

Bali er på mange måder det ideelle feriemål. Her får du sikker sol og endeløse, hvide drømmestrande. Myldrende koralrev og storslåede templer. Dragende, billedskønne landsbyer. Frodige, forunderlige, junglelignende bjerge. Smil og sjælelig varme. Bali er én stor ta'' selv-buffet linet op med smagfulde, sansevækkende eventyrretter, som drømmefuldt baner sig vej gennem hele nervesystemet. Ali Bali bi, luk nu dine øjne i, og lad eventyret begynde...

Ferieparadiset, Bali, er beliggende i det sydøstlige Asien som en del af de mere end 14.000 øer i det indonesiske ørige. Sammen med blandt andet Java og Sumatra udgør Bali én af rigets seks hovedøer, men stedet står i ensom majestæt, når det kommer til feriegæster - Bali besøges årligt af flere end én million turister, og det er således Indonesiens suverænt største rejsemål.

I Balis sydøstlige hjørne ligger Denpasar med den populære kyststrækning Sanur. Dette er velsagtens Balis børne- og familievenligste mål. Strandene er hvide som sne og bløde som vat, og i kraft af et kæmpestort koralrev, kommer de ellers ret så levende bølger aldrig helt ind i til kanten. Langs hele stranden står palmerne smukt og rankt og vajer i den lette brise, der gør det skønt at opholde sig på stranden. Når mørket falder på, tændes lamperne på byens hyggelige hovedgade, hvor spændende fiskerestauranter lokker med lokal risvin samt søde dufte af dagens friske fangster. Det er også en sjov oplevelse - ikke mindst for børnene - at få aftensmaden serveret af en af de
rullende gadekøkkener, der er lette at finde. Her kan I ofte selv få lov at tilberede dele af måltidet.

Syd for Sanur ligger welnessbyen Nusa Dua, som må betragtes som en af Balis luksuriøsere feriesteder. Her kan I tilbringe dagene med afslapning og personlig pleje for krop og sjæl på massagebriksen ved poolen og om aftenen svælge jer i alskens lokale gourmetretter på en af byens mange, fine madsteder. Efter måltidet kan I hengive jer til de smukke lokalvarer i byens butikker eller nyde den bløde, orangerøde solnedgang på stranden eller fra hotelterrassen.

Bali er naturligvis andet end strande, solferie og afslapning. Der er for eksempel fantastiske muligheder for at drage på opdagelse i den gudsbenådede natur, som er at finde overalt på øen. Ubud er et glimrende afsæt for store naturoplevelser. Byen ligger lige på dørtærsklen til junglebjergene, og på vejen mod toppen kan du nyde stilheden og synet af bølgende rismarker og knejsende kokospalmer. Stik hovedet ind hos en af de fascinerende bjerglandsbyer, og mærk lokalbalinesisk kultur på nærmeste hold. I området omkring Ubud kan man desuden prøve kræfter med naturens ditto og bestige Gunung Batur vulkanen, hvorfra udsigten over landskabet er helt og aldeles enestående. Efter turen kan man passende pleje sine ømme muskler i de naturlige varmekilder i Toya Bunghka.

På det nordligste Bali findes den charmerende bjerglandsby, Monduk, som kan anbefales på det varmeste. Området er hjemsted for blandt andet den berømte balinesiske kaffe og mønstrer desuden lange, grønne lunde med duftende kakaotræer. Her er rigt på rismarker, frodige dale og små, liftligt plaskende vandfald, og det siges, at området er lige så smukt som Nordthailand - bare smukkere.

Afbudsrejser til Bali

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.