Afbudsrejser til Venezuela

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Venezuela

Venezuela er, sammen med Chile og Argentina, blandt Sydamerikas mest spektakulære og varierede lande. Her finder du storslåede naturscenerier; høje bjerge og styrtdykkende vandfald. Indbydende bountystrande og fortryllende Amazonas-magi. Idylliske søer og rasende floder. Moderne storbyer og pittoreske kolonilandsbyer. Stegende ørkener, bedårende solopgange og friske fjedre. Og så er der perfekte forhold for både dykning, trekking og klatring samt for at spotte et aldeles utroligt dyreliv. Venezuela indfrier alle krav til en eventyrlig ferie, det er blot at følge med instinkterne og lade sanserne vælge...

Når man flyver til Venezuela, lander man efter alt at dømme i landets hovedstad, Caracas. Det kan for mange være en hektisk, overrumplende oplevelse, for byen er umiddelbart uoverskuelig, og så er den fyldt til randen med myldrende mennesker. Byen har dog sin store charme, og den vil man sagtens få øje på, når de første skræmmende indtryk har bundfaldet sig. Eksempelvis er byens arkitektur imponerende smuk med gamle, historiske bygningsværker fra kolonitiden, der mænger sig med topmoderne designbygninger, der i sine fysiske udformninger vender op og ned på naturlovene.

Det er dog med stor sandsynlighed langt væk fra Caracas'' støvede gader, du finder din feries største oplevelser. En af dem er utvivlsomt Venezuelas overvældende natur, som samtidig er repræsenteret ved omtrent alle mulige tropelandskaber, så som regnskov og tågeskov, ørken, savanne og koralrev samt bjergtinder med
evig sne på toppen. Oplev for eksempel det kæmpemæssige savanneområde, La Gran Sabana, som blandt andet byder på verdens højeste vandfald, Salto Angel eller Angel Falls, hvor vandkaskader fosser mere end 1100 meter ned. Eller Los Llanos, en enorm sumpsavanne med et bemærkelsesværdigt dyreliv, hvor krokodiller, flodsvin, floddelfiner, anakondaer og myreslugere nyder de gode forhold sammen med isfugle, ibiser og fiskeørne, og hvor dyrenes mægtige koncert gjalder, på bedste Steen Steensen Blicher-vis, med højlydte, lystige fanfarer. Fortsætter man videre fra La Gran Sabana kommer man til den venezuelanske del af Amazonasregnskoven. Her kan man møde indianerstammer, der fører tilværelse spredt i små landsbyer, ligesom man fra den store Orinocos bifloder kan opleve den uberørte jungle på smukkeste vis fra søsiden.

Ved en rejse til Venezuela, må man også huske at lægge bikini eller badeshorts i kufferten, for her er fænomenale muligheder for sol- og badeferie i rene paradisomgivelser. Øen, Isla Margarita, 30 kilometer fra Venezuelas kyst i det Caribiske Hav, er turisternes foretrukne destination og besøges årligt af godt to millioner rejsende. Margarita, der er cirka dobbelt så stor som Bornholm, råder over kilometerlange, palmeomkransede sandstrande, azurblåt paradisvand og maleriske landsbyer i ét væk, og du er garanteret sikker sol og temperaturer mellem 27-33 grader, uanset hvornår på året du kommer. Ligeledes kan du vælge at opleve halvøen, Paria Peninsula, med en af verdens måske allerbedste strande, Playa Medina, som er omgivet af spektakulære klipper og bestrøet med frodige kokos- og bananpalmer. Dykning er en stor ting i Venezuela, og du har enestående muligheder for at begive dig ud på dybt vand og på et rigtigt undervandseventyr. Los Rocques, som er en ganske isoleret øgruppe vest for Paria Peninsula, regnes af mange for det bedste dykkerspot i Venezuela. Los Rocques'' mere end 300 småøer har næsten alle en kridhvid sandstrand i forhaven og er beliggende lige ud til dybe, funklende koralrev i alskens herlige flimmerfarver og med et væld af sprællende fisk, lige til at plaske om kap med.

Afbudsrejser til Venezuela

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.