Afbudsrejser til Danmark

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Danmark

Når vi danskere går på sommerferie, har vi allerede udtænkt store planer, og vi stikker fluks sydpå til Italien, Frankrig, Tyrkiet eller Grækenland. Ligesom vi, når det drejer sig om kortere ture, hurtigt kigger mod byer som London, Rom og Paris. Uden at ville prædike om moral og nationalisme, må det siges at være skammeligt, for vort eget land er et sandt overflødigheds(guld)horn og har så mange glemte skatte og store oplevelser under sine kulturstærke vinger, så du ikke kan undgå at overraskes glædeligt på din danske ferie.

Danmarks største by og hovedstad er en fantastisk spændende storby og fuldt på højde - og dybde - med flere andre, europæiske metropoler. Det er altid en fornøjelse at slentre en tur på Strøget med dets utallige modebutikker, gode spisesteder, gøglere og gademusikanter. Du kan også nyde hyggen og den særegne stemning i Nyhavn, hvor du i øvrigt spiser fremragende på de mange fiskerestauranter. København er hyggelig, ingen tvivl om det, og der er masser af grønne oaser, der indbyder til afslapning, picnic og en vedkommende passiar. Både Fælledparken foran Parken på Østerbro, Kongens Have samt Frederiksberg Have samler alt fra joggere og skatere til børnefamilier, og i Frederiksberg Have kan du i øvrigt nyde synet af Frederiksberg Slot og Det Kinesiske Lysthus.

København er også stedet, hvor du har mulighed for at komme nærmere den danske kongefamilie. Besøg for eksempel Amalienborg, hvor de royale residerer om vinteren. Fra Amalienborg Slotsplads har du desuden
udsigt til det spritnye Operahus, der knejser på den modsatte side af havnen. Overvej også en tur med fart over feltet i Tivoli eller et besøg på Langelinie, hvor Den Lille Havfrue byder de store krydstogtsskibe velkommen.

Der er adskillige kønne naturpletter rundt i hele Danmark, og det er blot at vælge. Det nordjyske landskab er præget af havet, hvide strande med vældige klitter, skove og røde lyngbakker. Skagen er naturligvis områdets hele store folkemagnet og lokker om sommeren med sine mange sommerhuse og med strande, der suverænt matcher Sydeuropas. Sønderjylland udmærker sig ved store, grønne marker og dale, skove og fjorde - og selvfølgelig Vadehavet foruden den flade marsk. På Fyn er landskabet stærkt bølget og bakket og huser H.C. Andersens fødeby, Odense, og en lang række hyggelige havnebyer hele vejen rundt. Syd for øen ligger små bugter og vige samt adskillige småøer, der hver især har noget specielt at tilbyde. Vest- og Nordsjælland har noget af det hele. Her er både klinter og bakkede landskaber, søer, åer og store skove, og så har Nordsjælland sikkert Sjællands bedste strande. Sydsjælland er kuperet, frodig og i nogle tilfælde ret så spektakulær. For eksempel på både Stevns og Møn, hvor de vældige kridtklinter indfinder sig. Bornholm er sammen med Ertholmene Danmarks østligste ø. Takket være beliggenheden langt ude i Østersøen har Bornholm mange solskinstimer, og det specielle, klare lys har lokket og lokker stadig turister og kunstnere til sig i stor stil. På Bornholm kan du opleve en natur, spækket med grønne bakker og frodigt agerland, kæmpe skove, klitter og sandstrande. Oplev de bornholmske rundkirker og seværdigheder som Hammerknuden, Hammershus Slotsruin, Ekkodalen, Almindingen, Paradisbakkerne, Dueodde Strand foruden de maleriske byer Gudhjem, Svaneke og Nexø.

Afbudsrejser til Danmark

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.