Afbudsrejser til Buenos Aires

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Buenos Aires, Argentina

Buenos Aires er Sydamerikas trendsetter inden for mode, gadekunst og natteliv. Byen har brede boulevarder, patinerede skyskrabere og europæisk inspirerede caféer med marmorgulve og tjenere i uniform.

Palermo Viejo er et af byens hippeste kvarter, hvor der er små mode butikker, spisesteder og traditionelle parrillas, steakhouses. Efter en shoppetur kan man tage forbi den nærliggende park, Bosques de Palermo, hvor du bl.a. kan padle rundt i en jolle.

I Microcentro er der skyskrabere i glas og stål, travle mennesker og restauranter, hvor du kan fortsætte til den trendy havnepromenade Puerto Madero, hvor der er udsigt til Rio de la Platas gråbrune vand.

San Telmo er den ældste bydel, hvor du kan købe smykker og antikviteter på loppemarkeder eller se live tangoshows.

Den bredeste boulevard i Buenos Aires er Avenida 9 de Julio, hvor du kan se en forestilling i verdens bedste operahus Teatro Colón

Efter det kan du gå ned afd Calle Corrientes, hvor små boghandlere holder åbent til midnat og tag et snapshot af Buenos Aires vartegn, den kridhvide kæmpeobelisk.

Fodbold fylder også meget i Buenos Aires især når hvor byens hold Boca Juniros og ærkerivalerne River Plate spille mod hinanden.

Hvis du vil feste til den lyse morgen til tangorytmer så fest igennem med de lokale til den lyse morgen i Palermo Hollywood.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Argentina
Argentina er et kontrastfuldt land og tegner på den måde et godt billede af Sydamerika overordnet set. Landet strækker sig lige fra tropisk jungle i nord over vidtstrakt ...

Afbudsrejser til Buenos Aires

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Argentina

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.