Afbudsrejser til Beograd

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Beograd, Serbien

Den serbiske hovedstad Beograd ligger I den nordlige del af landet. Byen deles af den store flod Dongau samt den lidt mindre Sava. Byen byder på smuk arkitektur, forførende flodbreder og en musikscene,
der rykker. Byens kulturelle fortid og den nye kunstneriske og sociale scene gør byen utrolig tiltalende. Serberne er meget glade for kød og øl hvilket afspejles tydeligt på menukortet.

Der er nok at se på når du besøger Beograd. Midt i byen finder du 'Good Hope Garden', der er byens Zoologiske have. Den blev anlagt 1936, og er en af Europas ældste.

St. Sava Kirken er et imponerende bygningsværk og et absolut 'must see' for alle der besøger byen. Kirken er den største (østeuropæisk) ortodokse kirke i verden.

Der findes også flere store indkøbscentre, men man skal også prøve nogle af markederne - på bl.a. Sajam bazaren hvor du finder et stort udvalg af tøj til billige penge.

Lokalbefolkningens appétit på byens natteliv tiltrækker trendy grupper fra hele verden. Det kan man blandt andet opleve på de flydende natklubber, hvor der er gang i musikken på en slags ombyggede tømmerflåder, de såkaldte 'splavovi'. De sejler som regel i det område, hvor floderne Donau og Sava mødes, men der er også mere ukendte ruter og steder.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Serbien
Serbien er et lille land - knap en halv gang større end Danmark - beliggende midt på Balkan i det sydøstlige Centraleuropa. Som nation har Serbien gået meget igennem. Fra...

Afbudsrejser til Beograd

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Serbien

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.