Afbudsrejser til Mauritius

  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Mauritius, Mauritius

Mauritius er en østat beliggende ud for Afrikas østkyst i det sydvestlige hjørne af det Indiske Ocean. Endeløse koralsandstrande pryder på betagende vis store dele af kysten, og rundt om øen ligger nogle af verdens flotteste koralrev, hvor funklende fisk i alle regnbuens farver glimter og glitrer i det smaragdgrønne ocean. Men øen er også andet end paradisstrande. En stor del er dækket af frodig skov, hvor store kratere samler dyrene, og idylliske vandfald plasker ned ad de stejle bjergskrænter.

Mauritius blev først selvstændigt i 1968 og har været koloniseret af både Holland, Frankrig og England. Dette har sat sit spor på befolkningen, som er præget af stor diversitet og multietnicitet. Dette har blandt andet sat sit spor i landets madkultur, som trækker snore til både det kreolske, det indiske, det afrikanske og det kinesiske køkken. Særegent for Mauritius er dog den verdenskendte rom Green Island.

For foden af Moka Mountains ligger landets største by og hovedstad, Port Louis. Her er oftest sort af mennesker, biler, der dytter i et væk og mados fra de mange åbne, gaderestauranter. På øens vestside ligger den mest besøgte strand Flic en Flac, som også er populær hos danske turister. På den modsatte side, østsiden, findes imidlertid de allerflotteste bountystrande, hvor din indre Robinson kan gå frit på opdagelse. Her ligger også den historiske by Mahébourg, som er opkaldt efter øens franske opdager Bertrand Mahé de Labouronnais.

Mauritius er alt, hvad du kun kunne
drømme om, og for engangs skyld er ordet paradis ikke nogen bombastisk overdrivelse. Mark Twain skrev efter sit besøg på øen i 1896, at Gud først skabte Mauritius og dernæst himlen i dets spejlbillede, hvilket må siges at være yderst behørigt.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Mauritius
Mauritius er en østat beliggende ud for Afrikas østkyst i det sydvestlige hjørne af det Indiske Ocean. Øen har mere end en million indbyggere til trods for dens beskedne ...

Afbudsrejser til Mauritius

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Mauritius

Copyright © 2007-2020 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.