Afbudsrejser til Costa Teguise

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Overvejer du afbudsrejser til Costa Teguise?

Costa Teguise

Costa Teguise ligger på østsiden af Lanzarote og er et mindre turistområde. Costa Teguise ligger kun 20 minutter kørsel fra Arrecife lufthavn. Går afbudsrejsen til Costa Teguise vil du møde en by, der er designet til turisme. Specielt for familier og par er rammerne ideelle.
Ved Costa Teguise ligger 4 strande. Den mest besøgte ligger smukt i bugten Islas Cucharus. Straden har fint gyldent sand, parasoller og liggestole til leje. Der er også gode muligheder for at dykke eller windsurfe eller få en forfriskning i en af de nærliggende strandbarer. Langs stranden i Costa Teguise går den smukt anlagte strandpromenade, som er en hyggelig slentretur værd.
Én aften om ugen i Costa Teguise afholdes marked på torvet, Pueblo Marinero.
I Costa Teguise er mange forskellige restauranter, tavernaer og barer. Det er muligt at finde alt fra traditionel spansk mad til nordeuropæiske retter. I supermarkederne er udvalget stort og varieret.
Tæt ved Costa Teguise ligger en 18-hullers golfbane. Ved golfbanen ligger Lanzarotes eneste vandland, hvor der er til mange timeres underholdning. Andre tilbud om aktivitet er gang- og løberuter samt leje af cykler.
I nærheden af costa Teguise ligger La Villa de Teguise, som er en charmerende ældre by med traditionelle tapas-barer og spændende butikker. En dag om ugen forvandles byen til et stort marked med souvenirs mm.
Overvejer du afbudsrejser til Costa Teguise, vil du komme en by, der er henvendt til turister - flot, komfortabel og afslappende
stemning.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Lanzarote
Lanzarote er den nordligste af de 7 kanariske øer som ligger ud for Afrikas kyst og samtidig er den en af de mindste af øerne. Til trods for øens størrelse byder den på...

Afbudsrejser til Costa Teguise

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.