Afbudsrejser til Caleta de Fuste

Afbudsrejser til Caleta de Fuste

Er klart vand og lækker strand beliggende i en beskyttet bugt noget for dig, så er det værd at gå efter en afbudsrejse til Caleta de Fuste. <br />
  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Afbudsrejser til Caleta de Fuste er velegnet til børnefamilien

Ved afbudsrejse til Caleta De Fuste vil du blive mødt af en strand beliggende i en bugt med klart vand beskyttet af en bølgebryder. Området ved Caleta De Fuste byder på et godt udvalg af butikker med marked om lørdagen og et roligt natteliv. Caleta De Fuste er velegnet til familier med små børn. Caleta De Fuste ligger 15 min. kørsel fra lufthavnen.

Caleta De Fuste ligger i en bred, hesteskoformet bugt med gyldent sand og strandpromenade - det beskyttede farvand er ideelt til børnefamilier. Der er mulighed for at leje liggestole og parasoller på stranden, og der er opstillet volleyball net.
Den sydlige del af lagunen er flankeret af en bred strandpromenade og har tendens til at være mere stille end den nordlige del af promenaden.

Havnen i Caleta De Fuste er midtpunkt for vandsport og bådture. Herfra kan du tage på hvalsafari, bådture med glasbund eller dybhavsfiskeri. Vælger du afbudsrejser til Caleta De Fuste kan du passende tage et dykkercertifikat.

Den sydlige vej ud af Caleta De Fuste er domineret af to 18 hullers golfbaner; The Golf Club Salinas de Antigua (par 70) og Fuerteventura Golf Club (par 72), begge har golfskole og en Pro Golf Shop samt en klubhus. Endnu en golfbane findes 35 km fra Caleta De Fuste i Las Playitas.

Ved siden af havnen finder du Torre de San Buenaventura en fæstning fra 1800-tallet bygget i sten med runde vægge og en lille vindebro. Det har samme design som Toston Tower, der er placeret i udkanten af El Cotillo. Begge tårne huser et informationscenter. <
br />
I Caleta De Fuste er masser af butikker, barer, fortovscaféer og restauranter i byen beliggende på hovedgaden.

Atlantico Shopping Center er regelmæssigt vært ved en række kulturelle begivenheder i sit udendørs amfiteater, der danner bro mellem centrets uden- og indendørsarealer og strandpromenaden. Om lørdagen afholdes marked ved Montecastillo Shopping Center.

Se vores sektion om Afbudsrejser til Fuerteventura
Fuerteventura er den næststørste ø af de Kanariske øer og her kan man næsten være sikker på solskinsvejr hele året. Øen er kendt for sine store og brede hvide s...

Afbudsrejser til Caleta de Fuste

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.