Afbudsrejser til Fuengirola

Afbudsrejser til Fuengirola

Costa del Sol er et oplagt mål for en afbudsrejse - Fuengirola kan få alle i godt humør samtidig med, at de opnår en lækker kulør.
  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Fest, farver, sol og sommer tilbydes med afbudsrejser til Fuengirola

Fuengirola, Costa del Sol

Spanien har altid været kendt for sol, sandstrande og hav. Også afbudsrejser til Fuengirola på Costa del Sol er et populært rejsemål.
Atmosfæren og et aktivt natteliv i Fuengirola
tiltrækker en del turister. Fuengirola har 8 km flotte sandstrande. Ved stranden i Fuengirola er et bredt udvalg af vandsportsaktiviteter, parasoller, liggestole, caféer, restauranter og isbutikker - du behøver ikke mangle noget, når du solbader eller går langs stranden. Langs kystlinjen står palmerne majestætisk på række og markerer strandpromenaden.
Nattelivet i Fuengirola er velbesøgt med sine mange barer og natklubber, men også familier kan få mange sjove og spændende oplevelser i Fuengirola. Besøg den lokale zoo, tag på golfbanen m.m.
Langs de spanske strande er skaldyr en stor delikatesse, og mange lokale restauranter tilbyder lækre lokale specialiteter. Eller smag spanske tapas med et forfriskende glas sangria til.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Costa del Sol
hvad enten du er til sol og strand eller naturoplevelser så har Costa del sol noget for enhver smag og vil kunne leve op til dig og din families families forventninger o...

Afbudsrejser til Fuengirola

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.