Afbudsrejser til Thailand

  • Læs rejseguide
  • Se billeder
  • Andre rejsemål

Thailand

Thailand er det mest besøgte land i Sydøstasien og det perfekte sted at hengive sig til Østens mystik og særegne skønhed. Her får du altfavnende paradisstrande i ét væk. Fugtige regnskove og smukke templer. Hæsblæsende storbyer og ensomme landsbyer. Larm. Stilhed. Smil og åbne hjerter. Thailand kan ikke undgå at forføre dig med sin unikke ''personlighed'', og uanset, hvilken lille plet på det store land, du vælger, er du garanteret en eventyrbombesprængning og et væld af store oplevelser, du sent vil glemme.

Det er næppe nogen overraskelse, at Thailand råder over en lang række af verdens allerbedste og mest betagende strande, og kommer du først væk fra fastlandet og ud på de små øer, er der kilometervis af kridhvide badestrande, lige til at hoppe om bord i. Den største turistmagnet er øen Phuket i det sydvestlige hjørne. Phuket var oprindeligt fortællingen om forudsigelige, søvndyssende livsmønstre og lemfældigt spredte fiskerlejer, men øen er i dag omdannet til et ferieparadis af de allerstørste med dovne dasedage i dagtimerne og et myldrende aften- og natteliv med et utal af gode fiskerestauranter, små markeder, karaokebarer og diskoteker.

Meget tæt på Phuket finder du øen Krabi, hvor tempoet er sat et gear ned, og som derfor er absolut ideel for børnefamilier eller dem, der bare ønsker en rolig, afslappet ferie. Der er god plads på de lækre strande, og vandet er lavt et godt stykke ud. I baggrunden pryder den grønne skov på smuk vis feriebilledet. Fra Krabi er der gode
udflugtsmuligheder. For eksempel kan du sejle i traditionel longtailbåd til naboøen Ao Nang, hvor der venter boder, juicebarer og eksotiske skaldyrsretter med førsteparketsudsigt til de azurblå bølger. På tilbagevejen kan du sikkert overtale styrmanden til et hurtigt smut længere op ad kysten, som gemmer på noget af Thailands flotteste mangroveskov.

En kort sejltur nordpå fra Phuket og Krabi ligger Thailands måske allersmukkeste bountyø, Phi Phi Island. Øen er kendt for The Beach-filmen med Leonardo di Caprio, og det er ikke svært at forstå, hvorfor man netop valgte Phi Phi. Naturen er frodig og storslået, og havet funklende turkisblåt, hvilket efterlader suveræne muligheder for dykning og snorkling.

I Nordthailand ligger Chiang Mai, en by, der meget let kan ende med at blive din feries højdepunkt. Det er let at komme til Chiang Mai med enten fly eller bus fra Bangkok. Busserne er af høj standard, og det er ikke nogen dyr omgang. Chiang Mai er uden tvivl Thailands hyggeligste større by. Bymidten er én lang labyrint af små smalle, krogede gader, og en slentretur i virvaret er en stor oplevelse i sig selv. Byen huser en lang række markeder, og så er det her, du ikke kan undgå at støde på templer - der er mere end 3000 i byen! Chiang Mai ligger lige på kanten til junglen, og der er masser attraktive udflugstmuligheder. Du kan for eksempel ride på elefantryg gennem junglen eller besøge autentiske, longneck-landsbyer. Eller du kan riverrafte samt klatre i bjerge.

Bangkok eller Englenes by er en hæsblæsende med utrolig smuk oplevelse, som du ikke må være foruden, når du rejser til Thailand. Her er gamle, gyldne templer og munke klædt i orange. Her er 24 timers rullende restauranter, karaokebarer og spændende markeder en masse. Her bor folk i store paladser og små, faldefærdige skure, og skellet mellem stor og lille, rig og fattig bemærker man ved første øjekast. Over alt du færdes, har byen noget nyt at byde på, og du kommer aldrig til at kede dig. Blandt de største oplevelser er det flydende marked lidt uden for byskiltet. Her får du din egen båd og kan frit lægge til ved de flydende boder, der lokker dig mest.

Fra Bangkok bør du overveje en endagsudflugt til Kanchanaburi-provinsen og River Kwai. Området er fortryllende smukt med frodige, grønne skove og betagende nationalparker, men togturen over broen ved floden Kwai slår alt andet.

Afbudsrejser til Thailand

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.