Afbudsrejser fra Aalborg lufthavn med gratis parkering!

  • Fly & hotel
  • Kun fly
  • Bus
  • Tog
  • Kør selv
  • Skib

Afbudsrejser fra Aalborg

Afrejsested
Land
Rejsemål
Tidligste afrejsedato
Fleksilibitet
Varighed

Afbudsrejser fra Aalborg lufthavn med gratis parkering!

Danmarks 3. største Lufthavn er placeret i Nordjylland, nærmere betegnet Aalborg. Lufthavnen blev bygget i 1938 og er med de senere års ombygning og udvidelse blevet et knudepunkt for ferietrafikken, når nordjyderne tager flyveren sydpå til charterferiens sol og sommer.

Antallet af destinationer er vokset stødt gennem årene, og der er derfor gode muligheder for at finde billige afbudsrejser fra Aalborg til en af sommerens populære feriemål. Det betyder naturligvis også, at antallet af rejsende er steget og ligger i øjeblikket på mere end 100.00 passagerer pr. måned som blot tager en flyrejse eller booker afbudsrejser fra Aalborg.

Det er ikke blot afbudsrejser / last minute rejser, der er mulige at finde i Aalborg Lufthavn, men også destinationer som Europas storbyer er populære rejsemål.

Som noget særligt for en lufthavn er der 4000 gratis parkeringspladser tilknyttet Aalborg Lufthavn, hvilket kan gøre din last minute rejse fra Aalborg endnu billigere i forhold til konkurrerende lufthavne med parkeringsafgift på samtlige p-pladser.

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.