Afbudsrejser fra Billund - danmarks næststørste lufthavn

  • Fly & hotel
  • Kun fly
  • Bus
  • Tog
  • Kør selv
  • Skib

Afbudsrejser fra Billund

Afrejsested
Land
Rejsemål
Tidligste afrejsedato
Fleksilibitet
Varighed

Afbudsrejser fra Billund - danmarks næststørste lufthavn

Billund Lufthavn Billund Lufthavn blev grundlagt i 1961 af Lego-stifteren Godtfred Kirk Christiansen og i 1964 blev lufthavnen færdigbygget. I Billund Lufthavn er visionen at bidrage med arbejdspladser og på den måde udvikle lokalsamfundet omring Billund. Gennem årene er Billund Lufthavn ekspanderet og har beholdt sin position som Danmarks næststørste lufthavn. Fra lufthavnen er flyafgange til mange forskellige destinationer, så mulighederne for at finde billige afbudsrejser fra Billund er ganske gode.

I 2013 havde Billund Lufthavn mere end 2,8 millioner rejsende; mennesker der skulle på charterrejse fra Billund, havde købt en last minute rejse fra Billund eller en flybillet. Omkring 9 forskellige selskaber står for flytrafikken i lufthavnen og kan derfor tilbyde en bred vifte af rejsemuligheder. Sommeren er højsæson for charterrejser og afbudsrejser.

Der er gode muligheder for betalingsparkering ved Billund Lufthavn. Og der er mulighed for at reservere parkering inden ankomst, så afbudsrejsen kan gå i luften.

Copyright © 2007-2023 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.