Afbudsrejser fra København Lufthavn - last minute!

  • Fly & hotel
  • Kun fly
  • Bus
  • Tog
  • Kør selv
  • Skib

Afbudsrejser fra København

Afrejsested
Land
Rejsemål
Tidligste afrejsedato
Fleksilibitet
Varighed

Afbudsrejser fra København Lufthavn - last minute!

Københavns Lufthavn blev grundlagt i 1925. Dengang var flytrafikken forbeholdt de få, men i dag er København en af Europas travleste og mest moderne lufthavne. Lufthavnen har ca. 36.000 daglige rejsende, der fx skal på charterferie eller har fundet en billig afbudsrejse.

Ønsker du at finde afbudsrejser fra Københavns Lufthavn skal du blot udfylde søgefelterne og klikke på søg. Afbudsrejser fra København dukker derefter automatisk op på din skærm, og du har mulighed for at læse nærmere om hver enkelt destination.

I vores søgemaskine kan du vælge, hvilken type af rejse du ønsker; fly og hotel, uspecificeret afbudsrejse eller kun flyrejse. Idet Københavns Lufthavn er Danmarks største er der derfor også et rigtigt stort udvalgt af last minute rejser. Der er gode forbindelser til lufthavnen - hyppige afgange fra og til terminalen med bus, metro eller taxa.

Det er også muligt at parkere i København Lufthavn ved rejser til sydlige destinationer. Priserne for parkering starter omkring de 400 kr. pr. uge.

Copyright © 2007-2022 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.