rejser til Mallorca

Afbudsrejser - Side 223/982 ud af 9813 afbudsrejser

Ma 07.10
7 dage
Billund
 
afbudsrejser
THB Gran Playa
Halvpension. Dobbelt...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Strand:
50 m
Centrum:
50 m
THB Gran Playa
Voksenhotel lige i centrum af Can PicafortDet er et af de ældste hoteller i Can Picafort, men med løbende renovering er THB Gran Playa et godt valg til en dejlig ferie. Beliggende lige på hovedgaden og ved gågaden i Can Picafort samt kun 50 meter til stranden har du alt, hvad du skal bruge inden for kort afstand. Hotellets perle er tagterrassen med både jacuzzi, fitness, sauna og tyrkisk bad. Samtidig er der en fantastisk udsigt ud over havet.THB Gran Playa byder på et hyggeligt poolområde med en mindre pool og solsenge samt parasoller. Ved siden af poolen har hotellet en skøn terrasse, hvor man kan nyde en drink eller en kop kaffe fra baren.
Ma 07.10
7 dage
Billund
 
afbudsrejser
Sol Beach House Mallor
Kvartpension. Dobbel...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Strand:
0 m
Sol Beach House Mallorca
Eftertragtet voksenhotel med suveræn beliggenhedØnsker du en rendyrket og afslappende voksenferie, hvor du ikke skal tænke på andet end at nyde din ferie, så er Sol Beach House Mallorca et rigtig godt valg! Hotellet ligger tæt på den brede strand, det glitrende blå Middelhav og den charmerende, lange strandpromenade. Lige uden for døren finder du et stort udbud af gode butikker, delikate restauranter og hyggelige barer. Sol Beach House Mallorca er kendt for sit høje serviceniveau, store gæstfrihed og dejlige atmosfære. I 2012 blev hotellet delvist renoveret, hvor blandt andet den gamle børnepool blev lavet om til et lækkert afslapningssted for voksne - nemlig en jacuzzi.Her er et lækkert poolområde med solsenge og parasoller, hvor du bare kan dase, så længe du orker.
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Irem Garden Apartments
Kun Værelse. 2-værel...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Strand:
1.2 km
Irem Garden Apartments
Familievenligt lejlighedshotel i rolige omgivelser Det dejlige, familievenlige lejlighedshotel Irem Garden Apartments ligger i rolige og hyggelige omgivelser i gåafstand fra Sides gamle bydel. Hotellet har et hyggelig poolområde med liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Vil du hellere dase på stranden, så ligger den heller ikke langt fra hotellet. 4 gange om dagen kører der gratis shuttlebusser fra hotellet til stranden. Irem Garden Apartments? reception har åbent 24 timer i døgnet og står altid klar til at hjælpe dig. Derudover har Irem Garden aftale med nabohotellet Side Suite, hvor du kan nyde godt af alle faciliteter, hotellet har at byde på ? herunder aktiviteter for voksne og børn, to store poolområder, miniklub og tyrkisk bad. Side Suite har desuden en bar og en restaurant, som både serverer buffet og a la carte. Ikke langt fra hotellet ligger der nogle restauranter og barer, men ønsker du alligevel, at der skal ske lidt mere, ligger Sides centrum ikke mer...
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Simply Fine Hotel Aliz
All inclusive. Dobbe...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Strand:
150 m
Centrum:
4 km
Simply Fine Hotel Alize
Hyggeligt All Inclusive-hotel med privat strandafsnitDet charmerende Simply Fine Hotel Alize ligger i den hyggelige Oba-bydel - blot 4 km fra Alanya livlige centrum. Hvis strand og havvand er et must for din ferie, så er Simply Fine Hotel Alize helt sikkert et godt valg. Du skal nemlig kun ud på en kort gåtur, før du står med tæerne i sandet. Simply Fine Hotel Alize er et godt sted til en afslappende ferie i rolige omgivelser. På Simply Fine Hotel Alize er der et fint poolområde med en dejlig solterrasse. Her kan du nyde solen, mens du slænger dig i en af liggestolene eller pjasker rundt i swimmingpoolen. I forlængelse af poolen er der også en lille børnepool, hvor familiens yngste kan få mange timer til at gå. På poolområdet er der samtidig 2 mindre vandrutsjebaner til børn og barnlige sjæle. I hotellets hovedrestaurant kan du nyde både morgen, middag og aftensmad. Samtlige måltider bliver serveret fra buffet, som består af både lokale og internationale retter. Derudover har hotel...
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Kleopatra Celine
All inclusive. Doubl...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Strand:
30 m
Kleopatra Celine
I første række ved Kleopatra-stranden med All Inclusive Kleopatra Celine er kendt for sin skønne beliggenhed ved en af Alanyas bedste strande, nemlig Kleopatra-stranden. Nyd livet på hotellet eller kryds vejen hvis I får lyst til at gå til stranden ? afstanden er overskuelig selv i klip-klapper. Ferien nyder I med All Inclusive, hvilket betyder, at I kun skal tænke på at slappe af. Mad og drikke er nemlig serveret ? det gør blot ferien endnu mere afslappende.  På hotellet finder I et lille, dejligt poolområde med en lille sektion til børn. Mod betaling kan I gå i hotellets spa for dejlig selvforkælelse. Vil I opleve området på ferien, er det også let, for der er kun en kilometer til centrum af Alanya. Her finder I både mange restauranter, butikker og barer. Et skønt hotel ved en af Alanyas bedste strande!
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Anjeliq Downtown Hotel
Kvartpension. Double...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Anjeliq Downtown Hotel
Nyrenoveret og stemningsfuldt hotel tæt på alle Alanyas fortræffeligheder Angeliq Downtown Hotel byder dig velkommen til et ophold med central beliggenhed i Alanya. Hotellet er for nyligt renoveret og er indrettet med en eminent og gennemført stil, der gør dit ophold en helt særlig oplevelse. Her langt fra dagligdagens normale rammer kan du virkelig lade feriehumøret sprede sig i de stemningsfulde omgivelser. Men ikke kun hotellets interiør gør sig bemærket, det indbydende poolområde skal også nok sende feriestemningen i den helt rigtige retning. Her lokker den sæsonåbne pool til en kølig dukkert, mens solsengene frister til solbadning eller endnu et kapitel i din yndlingsbog. Foretrækker du sand mellem tæerne, bor du i gåafstand til den dejlige Kleopatra-strand, hvor hotellet har et privat strandafsnit med solsenge, parasoller og strandhåndklæder mod betaling. Her er der også mulighed for prøve kræfter med forskellige typer vandsport mod betaling. Hotellet har både restaurant...
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Cleopatra Tac Hotel
Kvartpension. Double...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Pool:
Ja
Strand:
200 m
Børnepool:
Ja
Centrum:
1 km, Alanya
Cleopatra Tac Hotel
I gåafstand til alt det bedste i Alanya Med et ophold på Cleopatra Tac Hotel bor du i gåafstand til alt det, der er allerdejligst ved Alanya. Den bløde og evigt populære Kleopatra-strand og det summende byliv i hjertet af Alanya ? fyldt med butikker, restauranter, cafeer og underholdning. Og når du ikke udforsker Alanyas mange fortræffelige feriefornøjelser, kan slappe skønt af på hotellet. Trods hotellets gode beliggenhed bor du nemlig stadig i dejligt rolige omgivelser.Hotellet har et hyggeligt poolområde med pool for både børn og voksne. Du kan også sole dig i solsengene eller nyde skyggen fra parasollernes skygge på den tilhørende solterrasse. Når sulten kalder, kan du besøge en af hotellets to restauranter, hvoraf den ene er en a la carte-restaurant.
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Uspecificeret Hotel Al
Kun Værelse. Dobbelt...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Uspecificeret hotel Alanya
Uspecificeret indkvartering inkl. flybillet Vælger man en uspecificeret rejse vælger man Bravo Tours? absolut billigste alternativ. Ved køb af en uspecificeret rejse accepterer man, at man først ved ankomsten til rejsemålet anvises et sted at bo. Det kan være hotel, lejlighed, motel, pensionat eller lignende, men ikke nødvendigvis et af de i kataloget nævnte hoteller/lejligheder eller områder. Der gives ikke garanti for standard, beliggenhed, faciliteter etc. Måltider og rengøring er ikke inkluderet i prisen, ligesom man ikke kan forvente rejselederservice eller udflugtsmuligheder. Flytning under opholdet kan forekomme ? også flere gange. Flytning kan ske med varsel på ned til 12 timer. Bestiller I flere værelser/lejligheder på samme booking, kan vi ikke garantere, at I kommer til at bo på samme hotel/lejlighedskompleks eller samme område på destinationen.   Vi anbefaler ikke uspecificerede rejser til børnefamilier og gangbesværede/handicappede gæster.
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Seher Sun Palace Resor
All inclusive. Dobbe...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Strand:
300 m
Centrum:
6 km, Side
Seher Sun Palace Resort & Spa
Skønne faciliteter og All InclusiveSeher Sun Palace Resort & Spa er et dejligt hotel i området Evrenseki, som grænser op til byen Kumköy, tæt ved feriebyen Side. Området byder på masser af butikker og restauranter. Nyd din ferie på dette skønne hotel med All Inclusive. Seher Sun Palace har mange fine faciliteter - blandt andet et dejligt pool område med liggestole og parasoller, som du som gæst på Seher Sun Palace frit kan afbenytte. På hotellet er der rig mulighed for aktiviteter, som du kan bruge under sit ophold på Seher Sun Palace. Der findes b.la. et spacenter med hamam (tyrkisk bad), en tennisbane, en a la carte restaurant som, som du kan spise på mod et gebyr på 5 euro pr. person samt et motionsrum til fri afbenyttelse.
Ma 07.10
(Tyrkiet)
7 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Sirma
All inclusive. Dobbe...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Strand:
70 m
Hotel Sirma
Hyggeligt All Inclusive-hotel tæt på stranden Det hyggelige Hotel Sirma ligger blot et stenkast fra den børnevenlige strand og kun 2 km fra Sides fantastiske centrum. Hotellet ligger i Kumkoy-distriktet, som er et dejligt område med flere restauranter og fine shoppingmuligheder. Hotel Sirma er et godt valg for dig, der gerne ønsker en afslappende ferie i skønne omgivelser. Hotellet har et fint poolområde, hvor du har plads til at slappe af og komme helt ned i gear på en af hotellets liggestole. Når du får brug for at blive kølet ned, kan du tage et dyp i hotellets indbydende swimmingpool. På poolområdet finder du også en poolbar, hvor du kan få kolde forfriskninger i løbet af dagen. Dit ophold på Hotel Sirma er med All Inclusive, og alle måltider bliver serveret fra buffet i hotellets restaurant. Hen på eftermiddagen vil er der også mulighed for at få både kaffe og kage. Hotellets har desuden en lobbybar, hvor du har mulighed for at hente kolde forfriskninger og farverige drinks. S...
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 255 256 257 258 259 260 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463 464 465 466 467 468 469 470 471 472 473 474 475 476 477 478 479 480 481 482 483 484 485 486 487 488 489 490 491 492 493 494 495 496 497 498 499 500 501 502 503 504 505 506 507 508 509 510 511 512 513 514 515 516 517 518 519 520 521 522 523 524 525 526 527 528 529 530 531 532 533 534 535 536 537 538 539 540 541 542 543 544 545 546 547 548 549 550 551 552 553 554 555 556 557 558 559 560 561 562 563 564 565 566 567 568 569 570 571 572 573 574 575 576 577 578 579 580 581 582 583 584 585 586 587 588 589 590 591 592 593 594 595 596 597 598 599 600 601 602 603 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 614 615 616 617 618 619 620 621 622 623 624 625 626 627 628 629 630 631 632 633 634 635 636 637 638 639 640 641 642 643 644 645 646 647 648 649 650 651 652 653 654 655 656 657 658 659 660 661 662 663 664 665 666 667 668 669 670 671 672 673 674 675 676 677 678 679 680 681 682 683 684 685 686 687 688 689 690 691 692 693 694 695 696 697 698 699 700 701 702 703 704 705 706 707 708 709 710 711 712 713 714 715 716 717 718 719 720 721 722 723 724 725 726 727 728 729 730 731 732 733 734 735 736 737 738 739 740 741 742 743 744 745 746 747 748 749 750 751 752 753 754 755 756 757 758 759 760 761 762 763 764 765 766 767 768 769 770 771 772 773 774 775 776 777 778 779 780 781 782 783 784 785 786 787 788 789 790 791 792 793 794 795 796 797 798 799 800 801 802 803 804 805 806 807 808 809 810 811 812 813 814 815 816 817 818 819 820 821 822 823 824 825 826 827 828 829 830 831 832 833 834 835 836 837 838 839 840 841 842 843 844 845 846 847 848 849 850 851 852 853 854 855 856 857 858 859 860 861 862 863 864 865 866 867 868 869 870 871 872 873 874 875 876 877 878 879 880 881 882 883 884 885 886 887 888 889 890 891 892 893 894 895 896 897 898 899 900 901 902 903 904 905 906 907 908 909 910 911 912 913 914 915 916 917 918 919 920 921 922 923 924 925 926 927 928 929 930 931 932 933 934 935 936 937 938 939 940 941 942 943 944 945 946 947 948 949 950 951 952 953 954 955 956 957 958 959 960 961 962 963 964 965 966 967 968 969 970 971 972 973 974 975 976 977 978 979 980 981 982

Copyright © 2007-2019 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.