Afbudsrejser til Arenal D'en Castell

Afbudsrejser til Arenal D'en Castell

Skøn familievenlig strand med lavt azurblåt havvand er blot én af de afslapningsmuligheder, der kan tilbydes med en afbudsrejse til Arenal D'en Castell.
  • Læs rejseguide
  • Andre rejsemål

Perfekte omgivelser til afslapning finder du med afbudsrejser til Arenal D'en Castell

Arenal D'en Castell er skabt til afslapning, hvis afbudsrejsen går til skønne Arenal D'en Castell på Menorca. Arenal D'en Castell er designet til at være et ferieparadis på nordkysten af Menorca.
Arenal
D'en Castell består primært af hoteller, barer og restauranter. Placeringen er enestående med skov og klipper på den ene side. Et lille tog kører fungerer som bindeled i Arenal D'en Castell.

Stranden ved Arenal D'en Castell ligger smukt i en bugt med lækkert blødt og gyldent strandsand. Vandet er lavt og børnevenligt. Stranden har fået tildelt Blå Flag Strand. Til stranden er tilknyttet en livredder. Ligeledes er også en legeplads, som børn kan nyde godt af.
I nærheden af Arenal D'en Castell udbydes udlejning af tennisbaner.
Menorcas eneste 18-hullers golfbane ligger 10 minutter fra Arenal D'en Castell i Son Parc. Golfbanens restaurant kan tilbyde en fantastisk udsigt over golfbanen og den omgivende natur.

En halv times kørsel fra Arenal D'en Castell ligger Menorcas hovedstad, Mahon. I Mahon ligger øens største museum og et destilleri, der er berømt for sin ginproduktion, der har rødder tilbage til det 18. århundrede. Mahon er bestemt et visit værd, når du bestiller afbudsrejser til Arenal D'en Castell. Især i den gamle og charmerende bydel i Mahon kan du finde lokal keramik og nyde en frokost på det lokale torvet.
Se vores sektion om Afbudsrejser til Menorca

Afbudsrejser til Arenal D'en Castell

Selskab Dato Rejsemål Dg Afrejse Type Hotel Pris
Vi fandt desværre ingen rejser der matchede dine søgekriterier.

Se flere afbudsrejser til Spanien

Copyright © 2007-2024 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.