rejser til Antalyakysten

Afbudsrejser - Side 94/94 ud af 935 afbudsrejser

Sø 03.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Kleopatra Atlas
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Kleopatra Atlas
Hotel Kleopatra Atlas er et indbydende, lille All Inclusive hotel kun for voksne med en fantastisk beliggenhed i det populære Damlatas-område tæt på centrum og få meter fra den dejlige sandstrand på den vestlige side af det smukke forbjerg i Alanya. Hotellet er nyrenoveret og tilbyder indkvartering i lyse og pænt indrettede værelser. Her er også et lille poolområde med swimmingpool og solterrasse, og i restauranten anrettes en buffet tre gange dagligt, og du kan sidde både indendørs og udendørs og nyde dine måltider, snacks og drikkevarer, der er inklusiv i prisen, da opholdet er med All Inclusive. Hotel Kleopatra Atlas er et voksenhotel med en aldersgrænse på 16 år og anbefales til alle, der gerne vil bo centralt og tæt på stranden i Alanya, når ferien skal holdes uden børn.
Sø 10.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Blue Star
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Blue Star
Hotel Blue Star er et stort, velfungerende og meget populært All Inclusive hotel af god standard, beliggende i en rolig, men central del af Alanya. Her er 2 poolområder, det ene med vandrutsjebaner, så her er god plads til alle. Hotellet har mange gode faciliteter, og All Inclusive konceptet giver ideelle rammer, når hele familien skal holde ferie i komfortable omgivelser i overkommelig afstand til strand og centrum. Børn er meget velkomne på Hotel Blue Star, som både tilbyder miniklub (her tales ikke dansk) og legeplads. De voksne kan forkæle sig selv i det tyrkiske bad eller ved at nyde en drink i baren. Hotellets personale er imødekommende, og det er ikke uden grund, at Hotel Blue Star har mange europæiske stamgæster, der vender tilbage år efter år. Kleopatra stranden ligger ca. 1 km herfra, og hotellet arrangerer gratis shuttlebus flere gange dagligt - og strandbaren er inkluderet i All Inclusive programmet.
On 01.06
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Kleopatra Arsi
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Kleopatra Arsi
Hotel Kleopatra Arsi er et simpelt men hyggeligt All Inclusive hotel, som ligger få minutters gang fra den dejlige Kleopatra strand, hvor du kan nyde dagen i solen ved Middelhavet. Er du ikke til sand mellem tæerne, har hotellet også et lille poolområde med liggestole og en populær poolbar. Alanya centrum ligger i gåafstand fra hotellet, og beliggenheden er virkelig god, hvis du gerne vil kombinere badeferie med oplevelser i byen. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider og udvalgte, lokalt producerede drikkevarer er inklusiv i prisen. Trafik og byggestøj kan forekomme. Kleopatra Arsi er et af vores mest populære hoteller i Alanya og anbefales til voksne, unge og familier, der gerne vil have et billigt All Inclusive hotel i nærheden af centrum.
To 02.06
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Palm Garden
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Palm Garden
Hotel Palm Garden er et billigt All Inclusive hotel med en central beliggenhed i den livlige ferieby, Gümbet. Værelserne ligger i flere, lave bygninger spredt over hotellets område, der ligger på en bakkeskråning. Fra poolområdet har du en dejlig udsigt over Gümbet. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra, og Hotel Palm Garden er oplagt til alle, der gerne vil bo tæt ved det hele, og som gerne vil på en billig All Inclusive ferie i Gümbet. Feriestøj og støj fra bargaden kan forekomme, også ud på de små timer.
To 02.06
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Paloma Family Cl
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Paloma Family Club
Hotel Paloma Family Club er et skønt, lille familiehotel med en fantastisk beliggenhed i gåafstand fra både stranden og centrum af Bitez. De rummelige familieværelser ligger i lyse, lave bygninger beliggende i en frodig, grøn have med to indbydende poolområder med hver sin swimmingpool og børnepool. Opholdet på Paloma Family Club er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen, og hotellet er derfor oplagt til en ferie for hele familien, der gerne vil hygge sig sammen på hotellet. Tæt ved hotellet afgår dolmus til Bodrum og Gümbet, hvis du gerne vil opleve lidt mere under ferien. Hotel Paloma Family Club er hyggeligt og godt til prisen.

Copyright © 2007-2015 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.