rejser til Hurghada

Afbudsrejser - Side 73/78 ud af 777 afbudsrejser

Lø 06.01
(Egypten)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Prima Life Makad
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa
Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa er et hyggeligt All Inclusive hotel beliggende i dejlige, grønne omgivelser og tæt på stranden. Centrum af Makadi Bay ligger ca. 5 kilometer væk, og hertil har du mulighed for at tage en bus fra hotellet. Hotel Prima Life Makadi har et dejligt poolområde med tilhørende poolbar. Har du lyst til at udfordre dine medrejsende, kan du besøge tennis- eller squashbanen eller forsøge dig med en omgang volleyball. I hotellets wellnessafdeling kan du tilføre ferien lidt ekstra forkælelse med et besøg i sauna, tyrkisk bad eller en massage (mod betaling). På Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa bor du med All Inclusive, så både måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Vi anbefaler Hotel Prima Life Makadi Resort & Spa til par og familier, der sætter pris på en ferie i komfortable og fredelige omgivelser.
Sø 27.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Paradise
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Paradise
Lejligheder Paradise er en charmerende oase, som ligger i smukke, frodige omgivelser hævet over det livlige centrum af Laganas. Vejen til Lejligheder Paradise går gennem grønne olivenlunde, og allerede inden du ankommer til lejlighedskomplekset, kan du fornemme den skønne atmosfære, der indrammer området omkring Paradise. Fra Lejligheder Paradise kan du nå både den dejlige sandstrand og den livlige hovedgade i Laganas kan nås til fods. Foretrækker du at tilbringe dagen ved poolkanten, kan du frit benytte swimmingpoolen på nabohotellet. Lejlighederne er enkelt men hyggeligt indrettet, og de har alle tekøkken. De største lejligheder kan rumme op til 4 personer, og du har mulighed for at vælge en lejlighed, hvor du kan nyde den vidunderlige havudsigt fra din egen balkon. Lejligheder Paradise anbefales til alle, der lægger vægt på god, personlig service og hyggelige omgivelser, når ferien går til
On 23.05
(Spanien)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Serena Sol
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Serena Sol
Lejligheder Serena Sol er et lille, simpelt lejlighedskompleks med en god beliggenhed tæt på stranden i udkanten af den charmerende by, Cala d'Or. Lejlighederne er simpelt, men pænt møbleret, og tekøkkenet giver dig mulighed for at tilberede lette måltider. Lejlighederne har desuden balkon med udsigt til haven og det hyggelige poolområde. Her er en afslappet atmosfære, og Serena Sol anbefales til alle, der gerne vil bo i et lille lejlighedskompleks i rolige omgivelser.
Lø 06.10
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Galini
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Galini
Vil du holde ferie i enkle, fredelige og hyggelige omgivelser, så er Lejligheder Galini i den lille ferieby Analipsi det helt rigtige valg. Det lille lejlighedskompleks består af simpelt indrettede studiolejligheder og 2-værelses lejligheder, som kan rumme op til 4 personer. Alle lejlighederne har egen balkon og et lille tekøkken, hvor du kan lave dig et let måltid mad eller blot en kop kaffe til en afslappende eftermiddag på balkonen. Til lejlighederne hører et lille poolområde, hvor du kan slappe af på en solseng med en kølig drink fra poolbaren. Foretrækker du at tilbringe dagen på stranden, kan Analipsis børnevenlige strand nås på få minutter til fods. Tæt ved lejlighederne findes et mindre udvalg af butikker og hyggelige, familiedrevne taverner, og blot 5 km væk finder du den pulserende ferieby Hersonissos, som byder på masser af restauranter, forretninger og et livligt natteliv. Vi anbe
Ti 21.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Hatipoglu Beach
Halvpension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Hatipoglu Beach
Hotel Hatipoglu Beach er et hyggeligt hotel af middel standard er beliggende lige ud til den populære Kleopatra strand i Alanya. Hatipoglu Beach Hotel har en perfekt beliggenhed, hvis du ønsker at kombinere badeferie med ferieoplevelser i byens centrum. Du kan gå til den livlige basar, de mange gode restauranter og Alanyas festlige natteliv. Til hotellet hører et lille poolområde, hvor du kan slappe af og tage en dukkert på dage, hvor du ikke orker sand mellem tæerne. Hotel Hatipoglu Beach er et populært hotel og godt til prisen.
To 24.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Alexandra Beach
overnatning med morg...
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Alexandra Beach
<p>Hotel Alexandra Beach er et enkelt men hyggeligt hotel beliggende i udkanten af Kos by. Her er kun en kort gåtur til stranden, og vil du en tur ind og slentre rundt mellem butikker og restauranter i byens centrum, kan du tage den lokale bus, som holder tæt ved hotellet. Alexandra Beach består af pæne enkelt møblerede værelser, som ligger fordelt i mindre hvidkalkede bygninger i en dejlig have. Til hotellet hører et hyggeligt poolområde, hvor du kan kombinere en dukkert i poolen med en afslappende middagslur i solen. For børnene er her en separat børnepool og en lille legeplads. Værelserne kan rumme op til 3 personer, og rejser du med flere byder Alexandra Beach også på lejligheder med plads til 6 personer. Se mere under "Lejligheder Alexandra Beach". Vi anbefaler Hotel Alexandra Beach til både voksne og familier, som vil tilbringe ferien i hyggelige omgivelser og i bekvem afstand til stranden.</
To 24.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Alexandra Beach
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Alexandra Beach
<p>Lejligheder Alexandra Beach er et enkelt men hyggeligt lejlighedskompleks beliggende i udkanten af Kos by. Her er kun en kort gåtur til stranden, og vil du en tur ind og slentre rundt mellem butikker og restauranter i byens centrum, kan du tage den lokale bus, som holder tæt ved lejlighederne. Alexandra Beach består af pæne enkelt møblerede lejligheder, som ligger fordelt i mindre hvidkalkede bygninger i en dejlig have. Lejlighederne kan rumme op til 6 personer og er derfor velegnet til både par og familier. Alle lejlighederne er indrettet med et lille tekøkken, hvor du kan lave dig et let måltid mad eller en kop kaffe. Til lejlighederne hører et hyggeligt poolområde, hvor du kan kombinere en dukkert i poolen med en afslappende middagslur i solen. For børnene er her en separat børnepool og en lille legeplads. Vi anbefaler Lejligheder Alexandra Beach til både voksne og familier, som vil bo i egen lejlighed under f
Ti 22.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Caravel
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Caravel
Lejligheder Caravel er et mindre lejlighedshotel beliggende i centrum af Ixia. Her kan du med fordel tilbringe dagen ved det hyggelige poolområde eller på den nærliggende strand, der ligger få meter herfra. Lejligheder Caravel er familiedrevet, og værtsparret har drevet komplekset i mere end 20 år og er meget imødekommende og venlige. Caravel anbefales til par og familier, der lægger større vægt på græsk gæstfrihed og atmosfære end mange faciliteter.
Ma 28.05
(Spanien)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Indalo Park
Halvpension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Indalo Park
Hotel Indalo Park er et dejligt hotel beliggende på den livlige strandboulevard i hjertet af Santa Susannna. En tunnel tæt ved hotellet gør, at du nemt og hurtigt kan komme ned til den flotte sandstrand, hvor det fine, lyse sand og det lune Middelhav skaber de perfekte rammer om skønne stranddage. Hotel Indalo Park har et dejligt poolområde med to swimmingpools, jacuzzi og børnepool, og hotellets børneklub (her tales ikke dansk) sørger ferien igennem for sjove og hyggelige aktiviteter for børnene. På Hotel Indalo Park indkvarteres du i pæne, rummelige værelser med plads til op til fire personer. Dit ophold på Hotel Indalo Park er med halvpension, som serveres i hotellets buffetrestaurant. Sunweb anbefaler Hotel Indalo Park til både voksne og børnefamilier, som vil tilbringe ferien i Santa Susanna i komfortable omgivelser tæt ved stranden.
To 24.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Odysseys
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Odysseys
Lejligheder Odysseys er et simpelt men hyggeligt, lille lejlighedskompleks beliggende ned til stranden i Agia Marina, ca. 9 km fra den charmerende ferieby, Chania. Lejligheder Odysseys er familiedrevet, og Katherina og Yannis og resten af familien vil strække sig langt for, at du får den bedste ferie i hotellets afslappende omgivelser. Vi anbefaler Lejligheder Odysseys til alle voksne, der vægter personlig service højere end standard, og som sætter pris på et lille, veldrevet lejlighedskompleks. Fra det lille poolområde kan du nyde den smukke udsigt over havet både fra swimmingpoolen og den lille poolbar, der gerne serverer en forfriskende drink til dig.

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.