rejser til Antalyakysten

Søg afbudsrejser
Afrejsested


Land


Rejsemål

Tidligste afrejsedato


Fleksilibitet


Varighed


Minimum hotelstandard


Tilmeld prisovervågning
Få en gratis email dagligt med top 10 over de billigste afbudsrejser!

Afbudsrejser - Side 257/463 ud af 4625 afbudsrejser

Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Liberty Hotels Lara
Ultra all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Liberty Hotels Lara
Liberty Hotels Lara er et indbydende Ultra All Inclusive hotel beliggende ned til stranden i udkanten af Lara, ca. 16 km fra den sprudlende storby, Antalya. Liberty Hotels Lara tilbyder indkvartering af høj standard til den kræsne gæst. Her vil både børn og voksne føle sig hjemme, og de mange faciliteter og aktiviteter gør hotellet oplagt til de større familieferier med flere generationer, der foretrækker at tilbringe det meste af tiden på hotellet. Her er et lækkert og stort poolområde med to swimmingpools, børnepool og solterrasse. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra, og her kan du spise alt, hvad du vil fra hotellets store buffet. Indkvarteringen sker i 311 smagfuldt indrettede værelser med balkon, og du har mulighed for at vælge havudsigt.
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Rixos Premium Tekirova
Ultra all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Rixos Premium Tekirova
Rixos Premium Tekirova er et dejligt Ultra All Inclusive hotel beliggende i smukke omgivelser ned til stranden i Tekirova ved foden af Taurus bjergene. Herfra kan du nemt tage en bus ind til Kemer by, der ligger ca. 19 km herfra. Rixos Premium Tekirova har et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og separat swimmingpool med vandrutsjebaner. Her er også et dejligt spa center med indendørs swimmingpool, tyrkisk bad og massage, og rejser du med børn, sørger miniklubben (her tales ikke dansk) for aktiviteter og underholdning både om dagen og om aftenen. Da opholdet er med Ultra All Inclusive, er måltider, snacks, is og drikkevarer inklusiv i rejsens pris, og du har flere restauranter og barer at vælge imellem, når du bliver sulten eller tørstig. Indkvarteringen sker på pænt indrettede værelser, og du har mulighed for at forkæle dig selv lidt ekstra med et værelse med havudsigt, hvis du gerne vil vå
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Sentido Gold Isl
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Sentido Gold Island
Hotel Sentido Gold Island ligger i Avsallar, ca. 20 km vest for Alanya. Dette imponerende luksushotel er bygget på en halvø, omkranset af middelhavet. Her vil hele familien føle sig velkomne. Ud over et stort poolområde med en stor swimmingpool, separat børnepool og en pool med vandrutsjebaner er her også et helsecenter, hvor du kan forkæle dig selv med hamam, massage og skønhedsbehandlinger i smukke omgivelser. Har du lyst til at være aktiv på ferien, er her både tennisbane og fitnessrum. Til hotellet hører naturligvis også egen strand. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Ønsker du at udforske Alanya, tilbyder hotellet gratis busservice hertil et par gange dagligt. Hotel Sentido Gold Island anbefales både til voksne og børnefamilier, der ønsker at holde All Inclusive ferie i lækre omgivelser.
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Kervansaray Kund
Ultra all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Kervansaray Kundu
Hotel Kervansaray Kundu er den perfekte ramme om en komfortabel og afslappende Ultra All Inclusive familieferie. Hotellet har mange faciliteter, som uden tvivl vil fornøje både børn og voksne. Særligt hotellets poolområde er et kapitel for sig, her finder du en stor swimmingpool, børnepool og flere vandrutsjebaner. Kervansaray Kundus værelser er pænt og komfortabelt indrettet, og du kan vælge et værelse med havudsigt, hvis du gerne vil vågne op hver morgen til den fantastisk udsigt over Middelhavet. Vi anbefaler Hotel Kervansaray Kundu til alle, der gerne vil bo komfortabelt ved stranden i Kundu med optimale poolfaciliteter. Under ferien kan du også besøge den spændende storby, Antalya, der ligger kun 16 km herfra og nemt nås med bus.
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel WOW Topkapi Pala
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel WOW Topkapi Palace
Hotel WOW Topkapi Palace er et populært luksushotel med All Inclusive beliggende ned til egen strand i Kundu, ca. 17 km fra storbyen, Antalya. WOW Topkapi Palace er en del af den anerkendte hotelkæde, World of Wonders, og er en tro kopi af det storslåede Topkapi-palads i Istanbul. Her bor du i luksuriøse omgivelser og har mange, spændende faciliteter til din rådighed. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i prisen. Her er mange gode restauranter og et lækkert poolområde med flere swimmingpools og vandrutsjebaner. Hotel WOW Topkapi Palace deler fællesfaciliteter med søsterhotellet, Hotel WOW Kremlin Palace. Her er gode sportsfaciliteter som fx otte tennisbaner, squash, basketball, minifodbold og vandsportsaktiviteter. Vi anbefaler Hotel WOW Topkapi Palace til både børnefamilier, voksne og grupper, der ønsker at bo komfortabelt med mange faciliteter og god plads.
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Club Kastalia
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Club Kastalia
Hotel Club Kastalia er et dejligt All Inclusive hotel beliggende i Konakli, ca. 12 km fra feriebyen, Alanya. Her er en hyggelig atmosfære og tre forskellige poolområder med swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner til de mindste, og her er både plads til at slappe af, bade og lege. De pænt indrettede værelser ligger i lave bygninger i grønne omgivelser med farverige blomster. Club Kastalias grund støder helt ned til stranden, hvor du kan nyde solen og det lune Middelhav. Om eftermiddagen kan du nyde en drink i poolbaren, inden du gør dig klar til at nyde aftensmaden i hotellets buffetrestaurant. Vil du gerne besøge Alanyas livlige centrum under ferien, kan du nemt tage bussen tæt ved hotellet. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen. Hotel Club Kastalia anbefales til voksne, par og børnefamilier, der gerne vil nyde ferien med All Inclusive og gode faciliteter til en god
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Limak Atlantis
Ultra all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Limak Atlantis
Hotel Limak Atlantis er et flot Ultra All Inclusive hotel med masser af aktiviteter og faciliteter for hele familien. Her kan du tilbringer dagen ved det store poolområde, hvor der findes flere swimmingpools, børnepool og vandrutsjebaner. Du kan også nyde hotellets private strand, hvor det er muligt at prøve kræfter med forskellige vandsportsaktiviteter. De mindste kan uden tvivl få mange timer til at gå på legepladsen eller i miniklubben (her tales ikke dansk), der arrangerer underholdning og aktiviteter i løbet af dagen. Limak Atlantis råder desuden over et indbydende wellnesscenter, bowlingbane og minigolf. Opholdet er med Ultra All Inclusive, hvor måltider og de fleste drikkevarer er betalt hjemmefra. Vi anbefaler Hotel Limak Atlantis til voksne og børnefamilier, der gerne vil bo komfortabelt med et strejf af luksus under den næste ferie i Belek.
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Heaven Beach Res
Ultra all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Heaven Beach Resort & Spa
Hotel Heaven Beach Resort & Spa er et lækkert, nybygget Ultra All Inclusive hotel for voksne, beliggende ned til stranden i Kizilagac, ca. 16 km fra den charmerende by, Side. Heaven Beach tilbyder smagfuldt indrettede værelser og indbydende fællesfaciliteter, herunder et hyggeligt poolområde med swimmingpool og solterrasse samt flere lækre restauranter. Søger du komplet afslapning under ferien, tilbyder Heaven Beach også et skønt spa/wellness center med tyrkisk bad, sauna, jacuzzi og massage. Det historiske centrum i Side med det fascinerende Apollon-tempel og den hyggelige havn nås nemt med bus. Vi anbefaler Hotel Heaven Beach Resort & Spa til par, der gerne vil holde en romantisk ferie i smukke omgivelser.
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Titanic Deluxe B
Ultra all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Titanic Deluxe Belek
Hotel Titanic Deluxe Belek er et lækkert Ultra All Inclusive luksushotel fra 2013, der ligger i smukke omgivelser på et stort grønt område ned til floden, ca. 12 km fra golfparadiset, Belek. Her er uanede muligheder for både afslappende og aktive feriedage, og du kan glæde dig til et kæmpestort poolområde med swimmingpools, børnepool, solterrasse og separat vandland med vandrutsjebaner. Foretrækker du stranden, kan du tage båden fra hotellet, hvis du ikke orker at gå. Vil du gerne holde formen ved lige under ferien, tilbyder Titanic Deluxe tennisbaner, basketball, beachvolley, bordtennis, bowling og fitness. Hotellets animationsteam arrangerer aktiviteter i løbet af dagen og underholdningsshows om aftenen, og for børnene er her miniklub (her tales ikke dansk) og legeplads. Da opholdet er med Ultra All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer inklusiv i prisen.
Sø 12.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel WOW Kremlin Pala
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel WOW Kremlin Palace
Hotel WOW Kremlin Palace er et storslået All Inclusive luksusresort beliggende ned til stranden i Kundu ca. 17 km fra Antalya by. WOW Kremlin Palace er en del af den anerkendte hotelkæde, World of Wonders, og er en kopi af det imponerende Kreml-palads i Moskva. Hotellet ligger på et stort, grønt område og har spændende faciliteter for både børn og voksne. Her er et dejligt, stort poolområde med flere swimmingpools og vandrutsjebaner. Fællesfaciliteter deles med søsterhotellet, WOW Topkapi Palace. Her er flere restauranter og barer og gode sportsfaciliteter. Opholdet er med All Inclusive, hjvor måltider, snacks og lokale drikkevarer er inklusiv i prisen. Vi anbefaler WOW Kremlin Palace til børnefamilier, voksne og grupper, der ønsker at bo i lækre omgivelser lige ved stranden.
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191 192 193 194 195 196 197 198 199 200 201 202 203 204 205 206 207 208 209 210 211 212 213 214 215 216 217 218 219 220 221 222 223 224 225 226 227 228 229 230 231 232 233 234 235 236 237 238 239 240 241 242 243 244 245 246 247 248 249 250 251 252 253 254 261 262 263 264 265 266 267 268 269 270 271 272 273 274 275 276 277 278 279 280 281 282 283 284 285 286 287 288 289 290 291 292 293 294 295 296 297 298 299 300 301 302 303 304 305 306 307 308 309 310 311 312 313 314 315 316 317 318 319 320 321 322 323 324 325 326 327 328 329 330 331 332 333 334 335 336 337 338 339 340 341 342 343 344 345 346 347 348 349 350 351 352 353 354 355 356 357 358 359 360 361 362 363 364 365 366 367 368 369 370 371 372 373 374 375 376 377 378 379 380 381 382 383 384 385 386 387 388 389 390 391 392 393 394 395 396 397 398 399 400 401 402 403 404 405 406 407 408 409 410 411 412 413 414 415 416 417 418 419 420 421 422 423 424 425 426 427 428 429 430 431 432 433 434 435 436 437 438 439 440 441 442 443 444 445 446 447 448 449 450 451 452 453 454 455 456 457 458 459 460 461 462 463
Luk vindue
Log ind