rejser til Kreta

Afbudsrejser - Side 1/1 ud af 10 afbudsrejser

On 29.08
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Nikolas Villas
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Nikolas Villas
Lejligheder Nikolas Villas er et charmerende og populært lejlighedskompleks beliggende ca. 1,5 km fra den livlige ferieby Hersonissos. Indkvarteringen sker i studio-lejligheder eller 2-værelses lejligheder, som alle har tekøkken, samt terrasse eller balkon. Nikolas Villas har et hyggeligt poolområde med separat børnepool, og lejlighedsbygningerne er omkranset af velplejede, grønne plæner, hvor du kan nyde solen, mens børnene leger. Lejligheder Nikolas Villas anbefales til alle, som ønsker at holde ferie i fredelige omgivelser med let adgang til Hersonissos' mange tilbud.
On 23.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Sun Club Olympia
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Sun Club Olympia
Lejligheder Sun Club Olympia er et populært lejlighedskompleks beliggende 1,8 km fra centrum af den livlige ferieby Hersonissos. Lejlighederne ligger desuden i gåafstand fra den berømte Star Beach. Lejlighedskomplekset ligger på en bakketop, og her er en smuk udsigt over byen og havet. Her bor du i enkelt indrettede lejligheder, som alle har balkon og eget tekøkken. Sun Club Olympia har en skøn, afslappet atmosfære og er særligt populært blandt unge i højsæsonen. Poolområdet indbyder til afslapning i solen med en kølig cocktail. Hvis du trænger til lidt skygge, har du mulighed for at dyste mod dine medrejsende i både dart, billard og bordfodbold. Lejligheder Sun Club Olympia anbefales til unge og voksne, som ønsker at bo i hyggelige lejligheder og med let adgang til det pulserende liv i Hersonissos.
Lø 06.10
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Ida Village
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Ida Village
Lejligheder Ida Village er et hyggeligt og familievenligt lejlighedskompleks med en skøn atmosfære og god, personlig service. Lejlighederne ligger både i gåafstand til Star Beach og det livlige centrum af Hersonissos, hvilket gør at lejlighederne også er populære blandt unge i højsæsonen. Lejlighederne i ligger spredt i en dejlig have, som bindes sammen af små, hyggelige stier. De kan rumme op til 4 personer og har eget tekøkken, hvor du har mulighed for at tilberede lette retter.  Mens børnene kan boltre sig i børnepoolen eller møde nye legekammerater på legepladsen, så indbyder de to poolområder med swimmingpool og solterrasse til afslapning for de voksne, evt. med en kølig drink fra baren. Skal ferien indeholde en smule mere aktivitet, findes her både tennisbane og bordtennis samt et fitnessrum. Lejligheder Ida Village anbefales til både familier og unge, der søger en ferie
Lø 06.10
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Glaros Beach (ha
Halvpension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Glaros Beach (halvpension)
Hotel Glaros Beach er et lyst og indbydende hotel med en central placering tæt ved hovedgaden i Hersonissos. Her et lille, hyggeligt poolområde med en dejlig solterrasse. Fra poolområdet fører en trappe dig direkte ud på stranden, og du har således gode muligheder for at skifte mellem stranden og poolen. Værelserne på Hotel Glaros Beach er lyse og komfortabelt indrettet, og de mange detaljer i hotellets udsmykning giver en dejlig atmosfære. Med stranden lige uden for døren og Hersonissos' mange tilbud lige rundt om hjørnet, så er Hotel Glaros Beach et godt udgangspunkt for en dejlig badeferie med masser af oplevelser. Sunweb anbefaler Hotel Glaros Beach til voksne og familier med store børn, som ønsker at bo nær stranden og omgivet af byens puls.
On 23.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Indigo-Inn
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Indigo-Inn
Hotel Indigo Inn er et simpelt men pænt All inclusive hotel med en fantastisk beliggenhed i den livlige ferieby Hersonissos.  Vil du bruge dagene på stranden og nætterne på byens mange barer og diskoteker, så er Hotel Indigo Inn et oplagt valgt til årets sommerferie. Hotellet ligger lige ud til den sprudlende hovedgade, hvor byens mange forretninger ligger side om side, og blot et par minutters gang fra hotellet finder du både stranden og Hersonissosâ?? livlige bargade. På Hotel Indigo Inn indkvarteres du moderne, enkelt møblerede værelser, som kan rumme op til 5 personer. Her er et lille, pænt poolområde, hvor du kan bade eller slappe af på en solseng med kølig drink fra poolbaren. Da dit ophold er med All inclusive, indgår både måltider og drikkevarer i den pris, du har betalt hjemmefra. Sunweb anbefaler Hotel Indigo Inn til især unge, som vil nyde en billig All Inclusive ferie med Hersonis
Lø 05.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Mediterraneo Vil
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Mediterraneo Villas
Hotel Mediterraneo Villas er en del af det familievenlige All Inclusive hotel, Mediterraneo, som er beliggende på en bakkeskråning i udkanten af Hersonissos. Herfra kan du gå til stranden, og på hotellet kan du nyde to poolområder med swimmingpools og børnepools samt en separat børnepool med vandrutsjebaner til børnene. Når du vælger indkvartering i villa, har du endda privat swimmingpool. Hotel Mediterraneo er af ældre dato men velholdt og populært blandt skandinaviske gæster. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Fra Hotel Mediterraneo har du kun ca. 1,5 km til Hersonissos' livlige centrum, hvor du finder et stort udvalg af butikker, barer og restauranter. Mediterraneo Villas anbefales til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo komfortabelt med egen pool til en rimelig pris.
Lø 22.09
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Mediterraneo
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Mediterraneo
Hotel Mediterraneo er et familievenligt All Inclusive hotel beliggende på en bakkeskråning i udkanten af Hersonissos. Herfra kan du gå til stranden, og på hotellet kan du nyde to poolområder med swimmingpools og børnepools samt en separat børnepool med vandrutsjebaner til børnene. Hotel Mediterraneo er af ældre dato men velholdt og populært blandt skandinaviske gæster. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er betalt hjemmefra. Fra Hotel Mediterraneo har du kun ca. 1,5 km til Hersonissos' livlige centrum, hvor du finder et stort udvalg af butikker, barer og restauranter. Mediterraneo anbefales til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo med All Inclusive til en rimelig pris.
Lø 06.10
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Porto Greco Village Be
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Porto Greco Village Beach (tidl. Elmi Suites Beach Hotel)
Porto Greco Village Beach er et hyggeligt hotel beliggende tæt ved stranden og i gåafstand til Hersonissos' livlige centrum. Her kan du bruge dagene på at slappe af ved en af de to swimmingpools, eller du kan gå på opdagelse i den hyggelige ferieby. Om aftenen er Hersonissos bestemt også et besøg værd. Her ligger hyggelige barer og festlige natklubber side om side og skaber en fantastisk stemning. Værelserne er nyrenoverede og fremstår pæne og med balkon eller terrasse. Opholdet er med All Inclusive, hvor måtider og drikkevarer er inkluderet i prisen.  Porto Greco Village Beach anbefales til alle, som ønsker at bo komfortabelt, nær Hersonissos' pulserende centrum. Hotellet er især populært for unge i højsæsonen.
Lø 06.10
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Glaros Beach (Al
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Glaros Beach (All Inclusive)
Hotel Glaros Beach er et lyst og indbydende All Inclusive hotel med en central placering tæt ved hovedgaden i Hersonissos. Her et lille, hyggeligt poolområde med en dejlig solterrasse. Fra poolområdet fører en trappe dig direkte ud på stranden, og du har således gode muligheder for at skifte mellem stranden og poolen. Værelserne på Hotel Glaros Beach er lyse og komfortabelt indrettet, og de mange detaljer i hotellets udsmykning giver en dejlig atmosfære. Med stranden lige uden for døren og Hersonissos' mange tilbud lige rundt om hjørnet, så er Hotel Glaros Beach et godt udgangspunkt for en dejlig badeferie med masser af oplevelser. Sunweb anbefaler Hotel Glaros Beach til voksne og familier med store børn, som ønsker at bo nær stranden og omgivet af byens puls.
Lø 05.05
(Grækenland)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Star Beach Villa
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Star Beach Village & Waterpark
Hotel Star Beach Village & Waterpark er et lækkert og ideelt hotel for både børnefamilier og voksne. Her har du mange gode faciliteter og en perfekt beliggenhed få meter fra stranden , ca. 1,5 km fra Hersonissos centrum. Hotel Star Beach Village & Waterparks mest populære område er den fantastiske Star Beach Waterpark, der ligger lige nedenfor hotellet. Her er et stort område til børnefamilier med børnepools, vandrutsjebaner til de mindste samt liggestole og parasoller. I den anden ende af vandlandet ligger den voksne del med store vandrutsjebaner og en bar, der flere gange i løbet af højsæsonen holder fester med internationale DJ's. Gæster udefra har også adgang til aquaparken, men Star Beach Villages hotelgæster har gratis liggestole og parasoller, og hotellets omfattende All Inclusive program gælder også i den ene snackbar i vandlandet. Hotellets 216 værelser er pænt indrettede

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.