rejser til Antalyakysten

Afbudsrejser - Side 1/5 ud af 42 afbudsrejser

Ti 14.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejlighedshotel Mitos
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejlighedshotel Mitos
Mitos er et simpelt og billigt lejlighedshotel beliggende i centrum af Oba, ca. 4 km fra Alanyas centrum. Herfra er der kun 100 m til den dejlige strand, og i området omkring Mitos finder du et godt udvalg af butikker og restauranter. Du kan selv vælge, om du vil bo i hotelværelse eller i ferielejlighed. Til hotellet hører et lille poolområde med solterrasse og bar. Her er desuden en restaurant, hvor du kan nyde den gode stemning i aftentimerne. Alanya centrum nås let med dolmus.
To 16.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Kleopatra South
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Kleopatra South Star
Lejligheder Kleopatra South Star er et populært lejlighedskompleks med kun 40 lejligheder, der ligger ganske tæt ved den dejlige Kleopatra strand i Alanya. Kleopatra South Star ligger desuden i gåafstand fra centrum, så dette er en perfekt base for par, voksne, unge og familier der gerne vil have feriebyens mange muligheder inden for rækkevidde. Lejlighederne er simpelt indrettede og kan rumme op til 6 personer og er alle indrettet med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter, hvis du ikke foretrækker at udforske de mange restauranter i lokalområdet. Til hotellet hører et hyggeligt poolområde og en god restaurant. Kleopatra South Star er et godt hotel til prisen med en rigtig god beliggenhed.
To 30.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Almera Park
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Almera Park
Lejligheder Almera Park er et nyere og moderne indrettet lejlighedshotel beliggende i gåafstand fra Alanya centrum, og kun 200 m fra Øststranden. Almera Park er ikke stort, og her er en hyggelig og familiær atmosfære. Poolområdet er indbydende, og specielt vandrutsjebanerne bliver hurtigt populære blandt børn og andre vandhunde. Indkvarteringen sker i toværelses ferielejligheder med balkon og tekøkken, hvor I har friheden til selv at tilberede lette måltider. Økonomilejlighederne ligger i en separat bygning på den anden side af vejen (tidl. Lejl. Almera). I området omkring Almera Park findes flere restauranter, og I kan også vælge at spadsere langs strandpromenaden til Alanya centrum. Vi anbefaler Lejligheder Almera Park til både voksne og børnefamilier, der ønsker at bo i lejligheder af middel standard med en god beliggenhed.
Ti 28.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Elite Orkide Sui
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Elite Orkide Suite
Hotel Elite Orkide Suite er et lyst og moderne indrettet hotel, beliggende i et forholdsvis roligt område af Alanya, og i gåafstand til den pragtfulde Kleopatra strand. Her kan du selv vælge, om du ønsker at bo i hotelværelse eller i ferielejlighed med tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Elite Orkide Suite har et dejligt poolområde med swimmingpool og separat børnepool samt solterrasse, hvor du kan slappe af og nyde ferien. Til de mindste er her også en lille legeplads. Derudover har hotellet et godt helsecenter med bl.a. hamam, mulighed for massage og indendørs swimmingpool. Her er også en god restaurant med tyrkiske og internationale retter. Tæt ved hotellet finder du et stort udvalg af butikker og restauranter. Opholdet er uden pension, men det er muligt at tilkøbe morgenmad. Hotel Elite Orkide Suite er et populært hotel i Alanya og anbefales til voksne og familier, der gerne vil bo komfortabel
To 23.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Green Park
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Green Park
Lejligheder Green Park er et populært lejlighedshotel med en god beliggenhed i en rolig del af Alanya, tæt på tirsdagsmarkedet og i gåafstand fra centrum. Standarden er god, og Green Park er populært blandt skandinaviske gæster. Indkvarteringen sker i 63 rummelige to- og treværelses ferielejligheder med balkon og tekøkken, hvor du har mulighed for selv at tilberede dine måltider. Dine indkøb kan du med fordel gøre i de overdækkede markedshaller, som ligger et par minutters gang fra Lejligheder Green Park. Her er dagligt et stort udvalg af frisk frugt, grønt og fisk. Til komplekset hører et godt poolområde og en separat swimmingpool med vandrutsjebane, der er meget populær hos børnene. Green Park anbefales især til familier, der gerne vil bo flere sammen, og som ikke har noget imod den hyggelige gåtur ned til stranden eller centrum. I højsæsonen arrangerer hotellet også gratis s
Ti 28.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Vega Green (tidl
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Vega Green (tidl. Vega Star Superior)
Hotel Vega Green (tidl. Vega Star Superior) ligger centralt men fredeligt i udkanten af Alanyas centrum. I Området findes både forretninger og restauranter, og vil du en tur ind til Alanyas hjerte, det hyggelige basarområde, kan du nemt tage den lokale dolmus eller slentre den hyggelige tur langs Alanyas livlige hovedgade, Atatürk. Fra Vega Green har du udsigt til byens store sportsbane og den smukke moské, og vil du en tur til stranden, kan den populære Kleopatrastrand nås til fods på ca. 10 minutter. Vega Green blev renoveret i vinteren 2013, og både lejligheder og fællesarealer fremstår pæne og moderne. Lejlighederne kan rumme op til 4 personer og er alle indrettet med tekøkken og egen balkon. På Vega Green kan du nyde dagen ved det hyggelige poolområde. Her er både swimmingpool, børnepool og to sjove vandrutsjebaner samt en poolbar, hvor du kan hente kolde drikkevarer i løbet af dagen. Vega Gr
On 29.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Sifalar
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Sifalar
Vi kan godt forstå, at Lejligheder Sifalar er populært blandt vores gæster. Med sin gode beliggenhed, de rummelige lejligheder og den hyggelige, familiære atmosfære er Sifalar et sted, mange får lyst til at vende tilbage til. Her er et hyggeligt, lille poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse, og både den børnevenlige Øststrand og Alanyas pulserende centrum ligger i gåafstand herfra. Opholdet er uden pension, men du har mulighed for at tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive.
To 30.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Angora
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Angora
Lejligheder Angora er et godt valg, hvis du foretrækker at bo i egen ferielejlighed tæt på den fantastiske Kleopatrastrand i Alanya. Lejlighederne er enkelt indrettede med balkon, separat soveværelse og tekøkken, som giver dig friheden til selv at tilberede lette måltider. Hvis du hellere vil ud at spise, behøver du ikke at gå langt â?? man spiser godt på hotellets restaurant. Alanyas livlige centrum ligger også i gåafstand fra hotellet. Lejligheder Angora har en lille swimmingpool, hvor du kan tage en dukkert eller slappe af i solen. Vi anbefaler Lejligheder Angora til alle, der gerne vil bo billigt med en god beliggenhed.
Ti 21.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. My Home
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. My Home
Lejligheder My Home er et hyggeligt lejlighedskompleks med en rigtig god beliggenhed centralt i Alanya. Herfra kan du gå til den pragtfulde Kleopatra strand, hvor solen, sandet og havet venter. Du kan også gå fra My Home til Alanyas centrum, der bugner af restauranter, butikker, barer og diskoteker. Lejligheder My Home er ikke stort, men her er en hyggelig og afslappet atmosfære. Her er et lille hyggeligt poolområde med swimmingpool, børnepool og solterrasse. Vil du forkæle sig selv lidt ekstra, kan vi anbefale at prøve hotellets hamam og massage. Vi anbefaler Lejligheder My Home til både voksne, unge og familier med børn.
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Kleopatra Blue H
Halvpension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Kleopatra Blue Hawaii
Hotel Kleopatra Blue Hawaii er et nyrenoveret hotel med en perfekt beliggenhed centralt i Alanya og kun et stenkast fra den pragtfulde Kleopatra-strand. Du skal blot krydse Atatürk-hovedgaden for at komme ned til den brede sandstrand. Kleopatra Blue Hawaii har et lille poolområde, så hvis du ikke orker sand mellem tæerne, kan du også tage en lille dukkert her. Hotellet er det perfekte valg for især voksne og unge, der gerne vil bo komfortabelt ved Kleopatra-stranden og i rimelig afstand fra basaren, marinaen og Alanyas livlige natteliv. Opholdet på Kleopatra Blue Hawaii er med halvpension, og du kan også vælge opholdet med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen hjemmefra.

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.