rejser til Antalyakysten

Afbudsrejser - Side 1/4 ud af 31 afbudsrejser

On 22.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Hanay Suite
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Hanay Suite
Lejligheder Hanay Suite er et indbydende lejlighedshotel beliggende i gåafstand fra den dejlige sandstrand i Side. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool, vandrutsjebane og solterrasse, hvor du kan nyde solen eller en god bog i skyggen fra en parasol. Omkring solterrassen er en have, hvor du også kan finde en plads på græsplænen, hvis du foretrækker at ligge lidt væk fra poolen. Lejlighederne i Hanay Suite er moderne og pænt indrettede med tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter - hvis du da ikke foretrækker at få maden serveret i Hanay Suites egen restaurant eller på en af de mange internationale og tyrkiske restauranter, du finder langs stranden eller i Sides charmrende, historiske centrum. Vi anbefaler Lejligheder Hanay Suite til både voksne og børnefamilier, der gerne vil bo i et hyggeligt lejlighedskompleks under ferien i Side.
To 30.08
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Lejl. Sun City
uden pension
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Lejl. Sun City
Lejligheder Sun City er et hyggeligt og populært lejlighedskompleks af middel standard, der ligger i rolige omgivelser i gåafstand fra stranden i Side. Sun City blev renoveret i 2013, og her er to hyggelige poolområder med swimmingpools, børnepools og vandrutsjebaner. Foretrækker du stranden, ligger den kun 700 m fra lejlighedskomplekset. Orker du ikke at gå, tilbyder Sun City shuttlebus til stranden flere gange dagligt. Lejlighederne ligger i forskellige bygninger og er alle pænt indrettede med balkon og tekøkken, hvor du selv kan tilberede lette retter. Opholdet er uden pension, men du kan tilkøbe morgenmad, halvpension eller All Inclusive hjemmefra. Vi anbefaler Lejligheder Sun City til både voksne, par, unge og børnefamilier, der gerne vil bo i pæne lejligheder under ferien i Side.
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Sayanora & P
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Sayanora & Park
Hotel Sayanora & Park er vores mest populære All Inclusive hotel i Side. Hotellet ligger få minutters gang fra den smukke sandstrand og i gåafstand fra det charmerende, historiske centrum. De fleste af hotellets i alt 102 værelser ligger i lave toetagers bygninger med balkon mod det populære poolområde eller omgivelserne bagved. Sayanora har også en tilbygning/anneks med 47 værelser, hvor der også ligger et lille separat poolområde. Her findes familieværelserne og enkelte dobbeltværelser. Sayanora er et billigt All Inclusive hotel med en virkelig god beliggenhed. Måltider og lokalproducerede drikkevarer er inklusiv i prisen, og hotellet er en god base for en ferie, hvor du gerne vil kombinere badedage på hotellet og stranden med oplevelser i det hyggelige centrum i Side. Vi anbefaler Hotel Sayanora & Park til både par, familier og grupper.
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Merve Sun
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Merve Sun
Hotel Merve Sun er et indbydende All Inclusive hotel af god, middel standard beliggende i udkanten af Side i Kumköy. Indkvarteringen sker i 151 pænt indrettede værelse beliggende i syv forskellige bygninger, hvoraf flere er bygget i 2012. Hotellet har et lille, hyggeligt poolområde med vandrutsjebane, og til de mindste er her miniklub (her tales ikke dansk). I området omkring Merve Sun finder du flere restauranter og butikker, og du kan nemt tage en dolmus til Sides antikke centrum og fx besøge det imponerende Apollon-tempel. Kumköys dejlige sandstrand ligger i gåafstand herfra. Opholdet er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og lokale drikkevarer er inklusiv i prisen. Merve Sun anbefales til både par og familier, der gerne vil bo med All Inclusive til en rimelig pris.
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Excelsior Corint
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Excelsior Corinthia
For en afslappende ferie, hvor du ikke vil mangle noget, så skal du vælge Hotel Excelsior Corinthia i Side. Hele dagen kører der shuttle busser fra hotellet til den private strand 400 meter væk. Her kan du bruge de gratis liggestole og parasoller, nyde en forfriskende drink, og der kan prøves kræfter med forskellige slags vandsport. I snack restauranten kan du nyde grillmad, og den store restaurant tilbyder internationale og tyrkiske specialiteter. Endelig tilbyder Hotel Excelsior Corinthia også et lækkert wellness center/spa, herunder et ægte tyrkisk bad.
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Corolla
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Corolla
Hotel Corolla er et godt All Inclusive hotel beliggende i gåafstand fra stranden og med et dejligt poolområde med to swimmingpools, to børnepools og vandrutsjebaner. Hotellet har også en indendørs swimmingpool samt spa/wellness center med tyrkisk bad, sauna og massage. Corolla har 404 pænt indrettede vlreser og er familievenligt med gode faciliteter for børn. Udover miniklub (her tales ikke dansk) og legeplads, arrangerer hotellets animationsteam aktiviteter og underholdning både om dagen og om aftenen. Foretrækker du stranden, tilbyder hotellet gratis shuttlebus flere gange dagligt, og beach baren er også inklusiv i All Inclusive programmet, der desuden omfatter måltider, snacks og lokale drikkevarer på hotellet. Hotel Corolla giver derfor rammerne til en afslappende og ubekymret ferie - til en rimelig pris.
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Özlem Garde
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Özlem Garden
Hotel Özlem Garden er et lille All Inclusive hotel af middel standard med en helt perfekt beliggenhed! Hotellet ligger ned stranden i gåafstand fra det charmerende, historiske centrum af Side. Indkvarteringen sker i 82 simpelt indrettede værelser i bungalowstil, der ligger spredt rundt i hotellets lille have med duftende citrustræer og blomster. Her er en afslappet og familiær atmosfære. Hotel Özlem Garden har også et lille poolområde med en lille swimmingpool og børnepool. Desuden ligger Sides indbydende sandstrand lige på den anden side af strandpromenaden. Da opholdet er med All Inclusive, er måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra, så her behøver du ikke at bekymre dig over feriebudgettet. Om aftenen kan en slentretur langs strandpromenaden til Sides bilfri centrum anbefales. Her ligger adskillige gode restauranter ved havnen, hvis du trænger til adspredelse fra hotellets buffet, og her kan du ogs&#
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Venus
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Venus
Hotel Venus er et populært All Inclusive hotel af god standard over middel, beliggende i gåafstand fra stranden i Titreyengöl, ca.  6 km fra den historiske by, Side. Området er prydet af de smukkeste violette bourgonvillaer, der både gror i haven og op ad bygningerne. De mange blomster er med til at give en varm og hyggelig atmosfære. Opholdet på Hotel Venus er med All Inclusive, hvor måltider, snacks og drikkevarer er inklusiv i prisen, så her kan du læne dig tilbage og forkæle dig selv og din familie. Her er et dejligt poolområde med swimmingpool, børnepool og vandrutsjebaner. Foretrækker du stranden, har Venus sin egen strand med liggestole, parasoller og forskelige vandsportsaktiviteter - og du behøver ikke at gå hjem til frokost, her er snackbar på stranden, som er inklusiv i All Inclusive programmet. Venus har i mange år været populært blandt danske gæster, og mange vende
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Febeach Side
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Febeach Side
Drømmer du om en afslappet ferie tæt ved stranden og med All Inclusive, så er Hotel Febeach Side et godt bud på dit næste rejsemål. Hotellet ligger blot 200 meter fra Sides dejlige sandstrand, og vil du en tur ind og gå mellem de historiske bygninger og hyggelige forretninger i Sides gamle bydel, kan du tage den lokale dolmus, som kører dig til centrum på få minutter. Hotel Febeach Side har et dejligt poolområde, hvor børnene kan more sig på vandrutsjebanerne, mens de voksne kan bade og nyde solen på en solseng ved poolkanten. Hotellets underholdningsteam sørger for sjove lege og aktiviteter for hele familien, og hvis børnene får lyst til at møde jævnaldrende legekammerater, så er hotellets hyggelige børneklub et besøg værd. På Hotel Febeach Side kan du holde formen ved lige i fitnesscenteret eller på tennisbanen, og i hotellets hamam kan du lade dig forkæle
To 05.04
(Tyrkiet)
8 dage
Kastrup
 
afbudsrejser
Hotel Mary Palace Reso
all inclusive
se mere
pr. pers. v. 2 pers.
afbudsrejser
Hotel Mary Palace Resort & Spa
Hotel Mary Palace Resort & Spa er et godt all inclusive hotel beliggende i dejlige omgivelser i Colakli, ca. 15 kilometer fra Side. Hotellet er fra 2015 og fremstår pænt og indbydende. Mary Palace er beliggende i gåafstand til den dejlige sandstrand, hvor det her er muligt med en forfriskning i strandbaren. Mary Palace har et mindre pool område, bestående af 3 forskellige swimmingpools, hvoraf den ene har vandrutsjebaner til både store og små. På Mary Palace Resort & Spa finder du et væld af forskellige aktiviteter og et dejligt spaområde, hvor du kan nyde en massage eller et besøg i det tyrkiske dampbad i en professionel og afslappet atmosfære. Da opholdet inkluderer all inclusive, er både måltider, snacks og drikkevarer betalt hjemmefra, og skulle du få lyst til andet end hotellets all inclusive buffet under dit ophold, kan du ligeledes nyde et måltid i en af hotellets a la â??carte restauranter,

Copyright © 2007-2017 Afbudsrejser 24


Afbudsrejser 24 - En uafhængig guide til afbudsrejser. Med forbehold for fejlregistreringer og udsolgte rejser.
De enkelte rejser skal bestilles igennem de respektive selskaber.